Algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 – WEBSHOP
 • 1.1. De Bodilson webshop is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en voldoet aan haar wettelijke bijdrage aan de belastingdienst. Kamer van Koophandel nummer: 08059229 BTW-identificatienummer: NL802242960B01. U vindt onze contactgegevens op onze website.
 • 1.2. Onze webshop is voorzien van een SSL-certificaat. Dit betekent dat we voldoen aan alle wettelijke eisen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonlijke en betaalgegevens. We streven naar voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. In geval van misbruik door hackers zullen we dit melden bij de politie.
 • 1.3. Wij verstrekken nooit uw persoonlijke gegevens aan derden. Als wij uw persoonlijke gegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf uw toestemming vragen.
 • 1.4. Wij zijn verplicht om melding te maken bij de politie in geval van vermoedelijk misbruik of fraude.
 • 1.5. De webshop heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten ter dekking van eventuele onrechtmatige aansprakelijkheid die door een klant wordt geclaimd.
 • 1.6. We streven ernaar om u te allen tijde uitstekende service te bieden. Als u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers klaar om u te helpen.

ARTIKEL 2 – VERZENDING
 • 2.1. In de afrekenmodule van de webshop kunt u zien welke verzendkosten van toepassing zijn op het betreffende artikel.

  1. Accessoires tot een aankoopbedrag van € 75,- geschikt voor verzending via GLS. Verzendkosten €6,95.
  2. Kleine meubels zoals bijzettafels, kasten, etc. geschikt voor verzending via GLS. Verzendkosten € 9,95.

ARTIKEL 3 – HERROEPINGSTERMIJN, RUILEN, RETOURNEREN
 • 3.1. ANNULEREN / RUILEN: Als u een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren, is dit altijd mogelijk binnen 30 dagen na levering van de bestelling. De 30-daagse periode begint op de dag na de dag van levering van de bestelling.
 • 3.2. GLS-VERZENDING: U kunt contact opnemen met onze medewerkers via e-mail op sales@bodilson.com. Vermeld uw factuurnummer en adresgegevens in uw e-mail. U ontvangt een retourlabel van GLS. GLS neemt de goederen retour. De kosten voor retourneren bedragen €6,95 en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Zodra het artikel op de juiste wijze is geretourneerd, onbeschadigd en bij voorkeur verpakt in de originele verpakking, wordt het aankoopbedrag terugbetaald. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

ARTIKEL 4 – DE OVEREENKOMST
 • 4.1. De overeenkomst tussen de webshop en de klant is definitief wanneer de klant de webshop heeft gemachtigd om het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft gedaan via iDEAL of wanneer achteraf een factuur naar de klant is gestuurd. Na afloop van de 30-daagse bedenktijd en ontvangst van de betaling door de webshop, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.
 • 4.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen door het invullen van de vereiste velden en het bevestigen van de bestelling.
 • 4.3. Als klant bent u verplicht om uw betalingsverplichting aan de webshop na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u een herinnering van ons. Indien u na 14 dagen nog steeds niet heeft betaald, wordt er een incassobureau ingeschakeld. Als u na meerdere herinneringen nog steeds niet aan de openstaande schuld heeft voldaan, dragen wij deze over aan een incassobureau.
 • 4.4. Na uw aankoop ontvangt u een e-mailbevestiging van uw aankoop. Hierin staat het product dat u heeft gekocht, wat het u kost en waar u terecht kunt met eventuele klachten en opmerkingen.
 • 4.5. Wij zijn verplicht om het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren, tenzij de levertermijn anders is vermeld. Indien het artikel door onvoorzi

ARTIKEL 5 – DE PRIJS
 • 5.1. De prijzen vermeld op onze webshop zijn altijd inclusief btw. De kosten voor verzending van het product worden zichtbaar wanneer u het product aan uw winkelwagen heeft toegevoegd.
 • 5.2. Wanneer u ons machtigt om automatisch een bedrag van uw rekening af te schrijven, bent u verplicht ons een correct rekeningnummer te verstrekken. Misbruik of fraude wordt bestraft en gemeld aan de betreffende autoriteiten. Daarnaast wordt er aangifte gedaan bij de politie.
 • 5.3. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan tijdens uw aankoop niet worden gewijzigd. Zetfouten en drukfouten zijn voorbehouden. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en dat ook aan u wordt bevestigd wanneer u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Hierin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.
 • 5.4. Indien u een product koopt tijdens een periode waarin er geen promotie is, komt u niet in aanmerking voor een korting achteraf.

ARTIKEL 6 – KLACHTEN EN GARANTIE
 • 6.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie aan ons te worden gemeld via info@coming.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zullen vervolgens contact opnemen met de betreffende bezorger met betrekking tot de levering van het product. Onze bezorgmedewerkers zullen uiteraard hun uiterste best doen om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.
 • 6.2. Klachten over het product zelf dienen per e-mail aan ons te worden gemeld. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen namens u contact opnemen met de fabrikant of groothandel en als bemiddelaar voor u optreden. Indien mogelijk zullen wij het probleem zelf voor u oplossen.
 • 6.3. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. Klachten worden altijd schriftelijk behandeld. Na afhandeling van een klacht ontvangt u van ons een enquête met betrekking tot de afhandeling van klachten. Wij verzoeken u vriendelijk deze in te vullen en aan ons te retourneren. Wij willen u te allen tijde uitstekende service bieden.
 • 6.4. Op elk product dat wij aan u leveren, is een garantie van toepassing. Hoelang deze garantie geldt, is volledig afhankelijk van het product. Indien u een defect of gebrek constateert in een van onze artikelen, verzoeken wij u dit binnen 48 uur na levering aan ons te melden. Wij geven geen garantie op het wassen. Eventuele problemen na het wassen vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid.
 • 6.5. Indien het product binnen de garantieperiode breekt, zullen wij u het volledige aankoopbedrag vergoeden. Dit geldt echter niet wanneer er sprake is van opzet of opzettelijke schade. Tevens verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij indien de schade zich voordoet na de garantieperiode. Dit is mogelijk te verhalen op de inboedelverzekering. In beide situaties kan er geen vergoeding plaatsvinden zonder bon. Na het verstrijken van de garantieperiode vervalt ook de vervangingswaarde bij eventuele schadebetaling. Betalingen worden dan gedaan op basis van de actuele marktwaarde.